Neuken: Karakteristieken, prijzen en beoordelingen

Ben je op zoek naar vrijblijvende seksuele contacten? Dan is Neuken.com de website bij uitstek. Zowel mannen, vrouwen als koppels kunnen hier in contact komen met andere leden. De kans dat je interessante contacten kan leggen is groot aangezien Neuken over duizenden actieve gebruikers beschikt. Aanmelden is helemaal gratis.

8.9/10

Neuken.com heet mensen welkom met eender welke seksuele oriëntatie. Het maakt dus niet uit of je homo, lesbisch of hetero bent. De website werd opgericht in 2010 en behoort tot één van de meest bezochte sekswebsites van de Benelux. Op de startpagina zie je meteen wat de mogelijkheden zijn. Je kunt je gratis aanmelden en meteen naar andere gebruikers beginnen zoeken. Je kunt hierbij gebruik maken van de zoekfunctie waarmee je kan verfijnen op geslacht en regio. Je kunt ook meer gespecialiseerd zoeken via uitgebreide zoekopdrachten. Bovendien kun je meteen al enkele profielen zien op de homepagina waardoor je al een idee krijgt van de gebruikers op de site. Na je inschrijving kun je je profiel vervolledigen. Als je zelf niet geregistreerd bent, kun je ook geen andere profielen bekijken. Je kunt een aantal foto’s van jezelf uploaden op je profielpagina. Deze kunnen bekeken worden door alle andere leden van de site. Houd er wel rekening mee dat alle foto’s die je op je profiel plaatst, worden nagekeken door een moderator. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat er foto’s van bijvoorbeeld huisdieren of beroemdheden gepost worden. Om contact te leggen met andere leden kun je gebruik maken van verschillende functies. Zo kun je bijvoorbeeld een IJsbreker sturen naar een andere gebruiker om een gesprek te starten. Je kunt ook een gewoon bericht of een knipoog versturen. Het leuke is dat je meteen kan zien wie er online is en je kunt ook alle foto’s bekijken als je geregistreerd bent.

PRO
  • Gratis credits na inschrijving
  • Geavanceerde zoekfunctie
  • Veel leden
  • Toegang tot alle profielfoto’s na registratie
CONTRO
  • Nepprofielen
  • Betalen om een bericht te kunnen sturen

Inschrijven

De registratieprocedure is vrij eenvoudig en volledig gratis. Je begint met het invullen van enkele persoonlijke gegevens zoals je naam, nickname, je voorkeuren, geboortedatum en e-mailadres. Daarna moet je je account bevestigen via een link in je mailbox. Dit hele proces neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag. Daarna kun je meteen aan de slag gaan op de website met het vinden van een match. Het is aan te raden om je profiel zo goed mogelijk te vervolledigen met foto’s en uitleg. Op die manier maak je meer kans om leuke contacten te leggen. Het is op zich al een mooi voordeel dat je je gratis kan inschrijven, maar na je registratie krijg je ook nog eens 45 gratis credits cadeau. Je hoeft dus nog niet meteen credits aan te schaffen als je contacten wilt leggen als nieuwe gebruiker.

Veiligheid

Neuken draagt de veiligheid van zijn gebruikers hoog in het vaandel. Je persoonlijke gegevens worden beschermd en niet doorgegeven aan derde partijen. Dit kun je ook nalezen op de website in de privacy instellingen of algemene voorwaarden. Betalingen die verlopen via de website worden streng beveiligd zodat er geen misbruik mogelijk is. Je merkt ook dat de website erg overzichtelijk en transparant is. Op die manier weten gebruikers meteen wat ze kunnen verwachten. Een ander voordeel is dat je je account kunt verwijderen zonder enige verplichting. Dit kun je doen door in te loggen op je account en daar te klikken op ‘profiel verwijderen’. Daarna zal je profiel definitief van de website verwijderd worden. Je beschikbare credits vervallen in dit geval.

Prijzen

Neuken maakt gebruik van een creditsysteem. Je zit dus niet vast aan een abonnement. Met de credits kun je berichten naar andere leden verzenden. Om een bericht te kunnen sturen heb je minstens 10 credits nodig. Als je een IJsbreker wilt versturen, kost dit je 2 credits.Neuken biedt ook een prijzenpakket aan voor premiumleden. Als je een premiumlid bent, kun je genieten van extra voordelen. Zo zal je profiel bovenaan de zoekresultaten verschijnen en krijg je 5 gratis IJsbrekers per dag.

Gebruikers gemak

De website van Neuken is erg duidelijk. Iedereen kan er gemakkelijk gebruik van maken. Dankzij het grote aantal leden kun je gemakkelijk en snel in contact komen met gebruikers bij jou uit de buurt. Zowel mensen uit Nederland als Vlaanderen kunnen vlot gebruik maken van de site.Houd er wel rekening mee dat een deel van de profielen niet echt zijn en beheerd worden door moderators. Dit betekent dat je met deze leden niet echt kan afspreken. Er zijn echter ook niet-fictieve leden met wie je wel kan afspreken voor een date.Op de website vind je een uitgebreide rubriek terug met FAQ’s waar de meest gestelde vragen worden beantwoord. Zijn er toch nog onduidelijkheden? Dan kun je contact opnemen met een medewerker van de klantenservice via het contactformulier op de website. Je zult dan per e-mail een antwoord ontvangen.

A vous de jouer

Ne passez pas à côté des rencontres en ligne.
Lancez vous et partez à la rencontre de milliers d'hommes ou
de femmes qui ont envie de vivre de nouvelles
histoires ...

OK GO !

Le site internet est un partenaire économique des marques et services présentés. Ceci a une incidence sur le classement des offres et l’affichage de celles-ci sur le site.
En savoir plus