Frunniken: Karakteristieken, prijzen en beoordelingen

Frunniken.nl oogt strak, maar straalt geen romantiek of liefde uit. De opzet van deze website is ook niet om een levensgezel te vinden, maar een bedpartner om leuke dingen mee te doen. Dit kan een vlugge wip zijn of een affaire. Het doet er niet toe naar wat je opzoek bent, er is keuze genoeg en je zal op Frunniken.nl vast wel enkele interessante personen vinden. De site is gemaakt voor snel en anoniem contact te maken. Het is aan de klant om te kiezen hoeveel informatie je vrijgeeft over jezelf. Frunniken.nl zal altijd je boodschappen anoniem versturen. Als je opzoek bent naar leden gebruik je eenvoudig de zoekfunctie.

9.7/10

Het design is minimalistisch en er geen franje te bespeuren. Dit maakt dat de site gemakkelijk te gebruiken is. Alle normale functies van een datingwebsite zijn aanwezig. De zoekfunctie is echter beperkt en er is geen uitgebreide zoekfunctie beschikbaar. Je zult het dus moeten doen met het ingeven van een vijftal criteria om je zoektocht te beginnen. We begrijpen dat, na het zien van alle leuke profielfoto’s, het moeilijk is om andere dingen te doen. Het is echter belangrijk om je profiel aan te vullen met al de informatie die je wilt verschaffen aan andere leden. Dit geeft een betere indruk als andere leden je profiel bekijken en je zal zo niet aangezien worden als een vals profiel. Je bent hier tenslotte om mensen te ontmoeten en niet om plaatjes te kijken. Eenmaal je een interessant persoon gevonden hebt kan je beginnen met een berichtje te sturen. Je kan kiezen tussen het verzenden van een mail of via sms. Als je sms kiest moet je natuurlijk je telefoonnummer ingeven. Ze sturen dan een confirmatie code en alles is geregeld. Het is een leuke verandering dat je berichtjes via mail kan sturen en de eerst berichtjes gratis zijn. Je kunt vervolgens upgraden naar een premium lidmaatschap. Je krijgt dan weer credits die je kunt gebruiken voor het versturen van berichtjes. Het aankopen van credits is niet goedkoop en je hebt credits nodig voor het versturen en ontvangen van berichten. Kijk dus uit met het versturen van korte berichtjes want ze zijn dezelfde prijs als lange berichten. Wees verstandig en schrijf lange berichten. Je kan zo op een economische manier gebruik maken van je credits. Op de homepage vindt je ook een foto van een persoon in de schijnwerper, de foto’s van je favorieten, recent bezocht en de meest populaire leden. Allemaal handige informatie om je contacten te organiseren en om nieuwe contacten te leggen. Als je klik op instellingen kom je terecht op de pagina waar je al je voorkeuren kan instellen aangaande de notificaties die je ontvangt. Wil je niet gestoord worden en enkel op de site zelf kijken naar berichten, kan dat ook.

PRO
  • Anonieme berichten sturen via mail.
  • Te mogelijkheid om anonieme sms berichten te sturen.
  • Minimalistische en duidelijke vormgeving.
  • Gratis credits na het registreren.
CONTRO
  • Beperkte zoekfunctie met slechts 5 criteria.

Inschrijven

Het registreren is eenvoudig. Je vult een nickname in, kiest je geslacht en geeft je email. De klus is hiermee geklaard. Eenvoudiger kan het niet. Na dit, moet je even een confirmatie doen via je email en je ben lid van Frunikken.nl. Opgepast, je bent geen volwaardig lid. Je kunt upgraden naar een premium lidmaatschap indien gewenst. Na het inschrijven zie je een tekst op het scherm die je wat meer informatie geeft hoe alles werkt en wat de mogelijkheden zijn van deze site. We raden je aan dit zorgvuldig te lezen.

Veiligheid

Alle informatie die je ingeeft is veilig bij frunikken.nl. Ze zullen nooit je gegevens, zoals email of telefoonnummer, openbaar maken of doorsturen naar andere leden. Anonimiteit is belangrijk voor deze site. Kijk daarom uit aan wie je een telefoonnummer of email adres doorstuurt. Ze zullen ook je gegevens niet gebruiken voor commerciële doeleinden of verkopen aan derden. Alleen Demo mVibes kan je persoonlijke gegevens bekijken en verwerken en deze enkel om hun service aan te bieden. Bij het aankopen van credits kan eruit verschillende betalingsmethodes gekozen worden. Deze zijn allemaal veilig om te gebruiken. Het is even zoeken naar de mogelijkheid om contact op te nemen met de consumenten dienst van frunikken.nl. Het zit verscholen onder de ondersteuning knop en dan klikken op nog niet gestelde vragen. Een veel gestelde vraag is: Wat komt er op mijn bankafschrift staan? Geen paniek, er zal geen enkele verwijzing zijn naar dating. Hooguit de naam D support of een anonieme referentie zal gebruikt worden. De hele site is opgezet om anonimiteit te garanderen. De zwakste schakel in dit alles ben jezelf. Liefde maakt blind en lust zeker en vast ook. Gebruik je gezond verstand en geef nooit financiële informatie door via berichten of andere kanalen. Ben je ervan bewust dat er valse profiels kunnen zijn op een datingsite. Voorzichtigheid is de boodschap in deze situatie.

Gebruikers gemak

Frunikken.nl scoort hoog in gebruiksgemak als je geen behoefte hebt aan een geavanceerde zoekfunctie. De site is overzichtelijk en ontdaan van alle overbodigheden. Dit zorgt voor een strakke indruk en een gemakkelijke navigatie van alle functies. De mogelijkheid van het maken van favorieten vereenvoudigt het organiseren van je contacten. Met een blik op de recent bezochte profielen kan je snel je geheugen op frissen over je laatste activiteiten.

Hulp en ondersteuning

In de sectie van veelgestelde vragen kan je naar een contactformulier gaan. Hier kan je dan je probleem uitleggen en frunikken.nl zal dan de nodige acties ondernemen. De klantendienst zal nooit contact leggen met een ander lid voor jou. Dit moet steeds gebeuren via de berichten op de site.

A vous de jouer

Ne passez pas à côté des rencontres en ligne.
Lancez vous et partez à la rencontre de milliers d'hommes ou
de femmes qui ont envie de vivre de nouvelles
histoires ...

OK GO !

Le site internet est un partenaire économique des marques et services présentés. Ceci a une incidence sur le classement des offres et l’affichage de celles-ci sur le site.
En savoir plus