Flirt App: Karakteristieken, prijzen en beoordelingen

Op Flirtapp kun je in contact komen met sexy vrijgezellen. Je kunt een chatbericht starten en meteen beginnen flirten. Deze website is geschikt voor mensen vanaf 18 jaar die op zoek zijn naar een spannend gesprek. Je kunt fantasieën delen met anderen en expliciete foto’s bekijken. Het gaat niet zozeer om het maken van fysieke afspraken, maar meer om het aangaan van een spannend gesprek.

9.5/10

Als je bent ingelogd op je account, krijg je meteen een overzicht te zien met expliciete foto’s van andere leden die momenteel online zijn. Wil je graag een spannend contact met een ander lid, dan doe je er goed aan om eerst je profiel te vervolledigen. Je kunt persoonlijke informatie ingeven over jezelf en een foto uploaden. Je krijgt meteen de mogelijkheid om een bericht te sturen naar een ander lid en je kunt ook een flirt of cadeau sturen. Een andere functie op Flirtapp is de optie om favorieten toe te voegen. Zijn er bijvoorbeeld een aantal leden die je erg leuk vindt, dan kun je deze toevoegen aan je favorieten. Je kunt dan notificaties ontvangen van zodra je favorieten online zijn. Daarnaast kun je gekoppeld worden met andere leden die bij jou passen. Om de twee weken kun je per e-mail voorstellen ontvangen over leden die met jou matchen. Je kunt dit ook verder verfijnen op leden die bij jou in de buurt wonen. Via je account kun je meteen zien welke bezoekers jou profiel hebben bezocht en ook wanneer ze voor de laatste keer naar je profiel hebben gekeken.

PRO
  • Gratis profiel aanmaken
  • Favorieten toevoegen
  • Flirts en cadeau’s sturen
  • Leden vinden die met jou matchen
CONTRO
  • Berichten sturen is betalend
  • Fictieve profielen

Inschrijven

Het registratieproces verloopt erg snel en eenvoudig. Je dient eerst je geslacht aan te duiden en dan te selecteren waarnaar je op zoek bent. Vervolgens hoef je enkel je leeftijd, e-mailadres en je naam en paswoord in te geven. Je ontvangt dan meteen een link in je mailbox die je kunt openen om je account te activeren. Het hele proces neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag. Eenmaal je bent ingelogd op de website, kun je je profiel vervolledigen. Hoe meer informatie je over jezelf ingeeft, hoe meer kans je hebt op bezoekers en leuke contacten.

Veiligheid

Flirtapp bevestigt in de privacy statement dat je gegevens niet worden verstrekt aan derde partijen zonder jouw toestemming tenzij ze verplicht zijn om deze gegevens door te geven aan bijvoorbeeld de politie in het kader van een onderzoek. De site verzekert ook dat geregistreerde persoonsgegevens vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld. Alle gegevens worden beveiligd en opgeslagen in een database. Deze database is enkel toegankelijk voor mensen die aan het hoofd staan. Natuurlijk is het belangrijk dat je ook zelf je privacy goed beschermt. Geef bijvoorbeeld nooit gevoelige informatie zoals bankgegevens door aan andere leden. Flirtapp ziet er streng op toe dat alle leden minimaal 18 jaar oud zijn. Indien er vermoedens zijn dat hier misbruik van gemaakt wordt, kan je account geblokkeerd worden.

Prijzen

Een profiel maken is helemaal gratis. Dat geldt ook voor het bekijken van profielen van andere leden en het blurren van je foto. Als je echter contacten wilt leggen met andere gebruikers, dien je credits aan te kopen. Deze credits kun je aankopen met iDeal, Creditcard, ClickandBuy, MisterCash of telefonisch. Van zodra je credits hebt aangekocht kun je privéberichten, flirts en fotoverzoeken sturen naar andere leden. Flirtapp werkt met verschillende pakketten. Hoe groter het pakket dat je aankoopt, hoe voordeliger je credits. Je kunt op Flirtapp bovendien ook VIP lid worden en genieten van extra privileges. Je krijgt dan toegang tot alle foto’s van leden en niet slechts tot één foto. Je profiel zal bovenaan de zoekresultaten verschijnen, je kunt onzichtbaar op de hele site surfen en je krijgt speciale aanbiedingen met kortingen.

Gebruikers gemak

De website van Flirtapp is erg transparant. Je ziet meteen alle informatie die je nodig hebt. De tarieven worden duidelijk weergegeven zodat je meteen weet waar je aan toe bent als je gebruik wilt maken van de website. De hele website is gemakkelijk in gebruik. Ook ouderen kunnen probleemloos hun weg vinden omdat er geen onnodige functies worden weergegeven. Het spreekt allemaal voor zich en je kunt makkelijk navigeren. Ben je op zoek naar iets specifieks, dan kun je gebruik maken van de zoekfunctie. Hier kun je eenvoudig leden zoeken die aansluiten bij jouw voorkeuren. Zo kun je de geaardheid, de lichaamsbouw en provincie aanduiden en meer gericht zoeken. Via de knop ‘geavanceerd’ kun je nog meer opties selecteren. Indien er toch nog zaken niet helemaal duidelijk zijn, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Je kunt een medewerker van de site bereiken via het contactformulier. Vervolgens zul je een antwoord in je mailbox ontvangen.

A vous de jouer

Ne passez pas à côté des rencontres en ligne.
Lancez vous et partez à la rencontre de milliers d'hommes ou
de femmes qui ont envie de vivre de nouvelles
histoires ...

OK GO !

Le site internet est un partenaire économique des marques et services présentés. Ceci a une incidence sur le classement des offres et l’affichage de celles-ci sur le site.
En savoir plus